Opdrachten

.

Live schilderen bij Opwekking

In 2021 werd ik door de organisatie uitgenodigd om een schilderij te maken tijdens de livestream van conferentie Opwekking. In dat jaar was er geen live conferentie, i.v.m. corona. Het thema was: Het komt door Zijn Naam en daar liet ik me ook door inspireren. Ik had 1 uur de tijd.

Ik werkte thuis het idee al uit, zodat ik tijdens de uitzending niet voor verrassingen zou komen te staan. Ik liet zien hoe de naam van Jezus uit het duister losbreekt, zoals Hij opstond uit het graf en ook ons uit het duister bevrijdt.

Dit was een hele mooie ervaring. Ik schilderde tijdens de sprekers en de muziek en ik zat op een gegeven moment lekker te swingen op mijn kruk. 

Schermafbeelding 2021-05-24 om 12.23.57 kopie

.

Realistisch tuinschilderij

In opdracht van mijn vader, schilderde ik een realistisch schilderij van de tuin van mijn ouders. Het uitzicht koos mijn vader zelf. Hij en mijn moeder waren heel blij met het resultaat. Een herinnering voor nu ze zijn verhuisd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Kaarten voor Pastoraal gebruik

Opdracht van de Oosterlichtkerk in Huizen: het ontwerpen van een serie van 7 kaarten voor pastoraal gebruik, met verschillende thema's. Ik heb in elke kaart de kenmerkende kleuren van de ingang van de kerk verwerkt. Enkele voorbeelden: